Over ons

Welkom op onze website, waar we onze passie voor honden delen en ons richten op het welzijn van onze viervoetige vrienden. Als hondenliefhebber van Golden Cocker retrievers, weten we als geen ander hoe bijzonder deze honden zijn.

Onze liefde voor dit ras begon toen we voor het eerst een Golden Cocker retriever ontmoetten. We waren meteen betoverd door hun vriendelijke persoonlijkheid, speelse karakter en trouwe loyaliteit. Sindsdien hebben we ons leven gewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg en aandacht voor deze prachtige honden.

We zijn ervan overtuigd dat elke hond uniek is en individuele aandacht nodig heeft. Daarom streven we ernaar om de beste zorg, training en voeding te bieden voor onze Golden Cocker retrievers. We zijn ervan overtuigd dat onze honden ons leven verrijken en we willen graag onze passie en kennis delen met andere hondenliefhebbers.

Naast onze focus op Golden Cocker retrievers, hebben we ook ervaring met andere rassen en honden in het algemeen. We hebben geleerd dat elke hond zijn eigen unieke persoonlijkheid heeft en dat het belangrijk is om hen te begrijpen en respecteren.